Wednesday, 25 November 2015

How would you protect the ones you truly love?

Assalamualaikum semua :)


How would you protect the ones you truly love?


bagaimana anda menjaga sesuatu yang amat anda sayangi? contoh kalau kita sayang dengan iphone 6s plus kita baru beli lagi-lagi dapat pulak warna golden rose. Mesti korang pergi beli handphone protect yang paling terbaik sampai kalau iphone6splus tu jatuh pun tak jadi apa-apa kan? okay itu handphone. Macam mana pula dengan orang yang kita sayang? macam mana nak protect ibu, ayah, adik beradik? suami? isteri? anak-anak?







Mestilah dengan Zurich Insurance kerana Zurich tahu apa yang kita perlukan untuk lindungi orang yang kita sayang. Jom sertai #ProjectTrueLove dan anda mampu memenangi pelbagai hadiah yang lumayan.



Macam mana nak join?


Click link http://www.protecttruelove.com



customize kunci anda dengan masukkan dua nama orang yang anda sayangi beserta tarikh yang bersejarah dalam hidup anda dari 16 November hingga 6 disember 2015 untuk melambangkan cinta anda kepada orang yang anda sayangi. Kunci ini akan terukir di #ProtectTrueLove di Jalan Bukit Bintang.

Nyatakan #ProtectTrueLove pada pandangan anda dalam lingkugan 1000 patah perkataan. Anda juga boleh menghantar sebanyak 3 gambar bersama-sama dengan cerita anda.


Kemudian, isikan maklumat yang diberikan, hantar penyertaan dan anda berpeluang memenangi hadiah yang lumayan.



Hadiah

Grand Prize: Travel Voucher Worth RM5,000.00

Second Prize: iPhone 6s X 2 (RM3,200.00 each)

Third Prize: RM500 Cash X 10

Consolation Prize: Zurich Merchandises X 100 



Jom sertai :) dan good luck.

1 comment:

sila tinggalkan komen anda :D