Sunday, 13 March 2016

Video di Facebook kini mudah di"download"

Assalamualaikum semua sahabat blogger :) haaa korang tahu tak?? atau pun korang dah lama tau, yaya yang lambat hupdate huhu, Tapi tak apa laa yaya nak bagitau juga yang Video di Facebook boleh di"download" menggunakan aplikasi YTD (Youtube Downloader). Tapi, perlu diupdate kepada version yang terkini ye. 

Kakak-kakak, mak cik- mak ciks yang selalu save sahaja video masakan, kalau nak play kena ada plan internet kan? haaaa, sekarang lebih mudah hanya paste kan link di YTD dan download :) kan mudah untuk diakses. :)
hehe sharing is caring.


Thanks for reading.

Love,
Yaya Yuki

2 comments:

  1. akak tak pernah lak guna ytd ni sis... erm leh cuba.. thanks for sharing... :)

    ReplyDelete
  2. Jarang downloas youtube.. huju

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D