Thursday, 28 July 2016

Khusus Buat Pencinta Kucing #MestiBaca


Assalamualaikum, Hai peminat kucing semua, memperkenalkan supplement terbaik untuk kucing anda iaitu GROWTH BOOSTER. Ingat tuan kucing je ke yang ada supplement untuk cun ? hehe meow pun ada hokay!. hiks hiks. Growth Booster merupakan supplement dalam bentuk tablet yang membantu lebatkan bulu kucing anda, melindungi bulu dan kulit kucing daripada dijangkit oleh fungus. Selain itu, ia juga membantu kucing untuk tumbesaran dan menambah selera makan kucing anda. Secara tak langsung, kucing anda boleh jadi gebu gebas gitu hehe. Sedap buat bantal peluk dan sihat.

Normal Price RM85

Promotion price (Jom rebut, sementara masih available lagi)

1 botol = RM60 (jimat rm25)

2 botol = RM100 (jimat rm70)

harga dah include postage ye, dan 1 botol boleh guna selama 4 bulan untuk seekor kucing ye.
Testimoni :

Untuk testimoni lagi jomm ke

FB PAGE : The Kucings
https://www.facebook.com/thekucings/

Instagram : the_kucings 

Hubungi atau Whatsapp 018-2271954 (EN. NIZAM)untuk pembelian 

Jom gebukan kucing ada macam kucing yang atuk ni peluk ni geram nyaaa yaya hehe dengan supplement Growth Booster.

Gebu sangat geram yaya yuki >_< hehe. Jangan lupa wasap cepat-cepat ye sementara masih ada harga promosi.
Thanks you.
Best Regards,
Yaya Yuki

REVIEW | EVENT | ADVERTORIAL
aleiyamustaffa@yahoo.com

Wednesday, 27 July 2016

Latest trend in instant photo printing - WePrint.

Kuala Lumpur, 27 June 2016 – WePrint, the high quality instant photo printing machine connected via WeChat app, has been gaining popularity in exhibitions and roadshows since it was brought into Malaysia in 2015.

             Simple and easy steps to print                 
All you have to do is: open WeChat app on your smartphone, scan the QR code shown on the machine, upload selected photo from your phone, insert the ID code shown on screen. A high quality hard copy will be printed in just 60 seconds!


The First WeChat Instant Printing Machine in Malaysia
“WePrint is the very first WeChat instant printing machine in Malaysia. Many Malaysians have already seen it in some of the major shopping malls or exhibitions. Since entering Malaysia in 2015, we have created much awareness in hundreds of roadshows and exhibitions, having thousands of followers on Wechat, printing thousands copies of photos in any one event. From these events and the database collected, this machine is showing itself to be a business tool with great profit potential.” said Json Tan, Managing Director of WePrint.
Indeed, beyond being an instant photo printing machine, WePrint is a great marketing tool for any business. It is designed to help advertisers recruit WeChat followers through on-ground events and activities. Businesses will not only be able to advertise on screen but also incorporate brand or product in a pre-designed photo template. The public will be exposed to the advertisement while waiting for their photos to be printed as well as bring a copy of the printed photo with brand message or product information home with them.

“WePrint is a powerful marketing tool with great business potential.  Catering to the needs of different businesses, we have sold to retail outlets the machines to entertain their guests, provided rental or leasing services to event management companies, charged advertising fees to different advertisers. Most important, it is a viable advertising tool for almost any type of business, such as F&B, entertainment, beauty, bridal, hotel, supermarket, tourism, advertising, media, jewelry, telecommunication, automotive, property, electronics, gym, education, charity etc.” Json remarked further.

Ideal for any corporate or private functions
For any corporate or private functions, WePrint is always a crowd pleaser, attracting people from all walks of life to print their favourite photos onto different material, including photo paper, magnetic paper, button badge and phone casing. For the advertisers, they can use the machines to attract followers, collect database, and engage the followers more effectively through this popular social media platform - WeChat. 
“I am glad that WePrint has been gaining popularity in exhibitions and roadshows.  We are able to garner numerous enquiries leading to closed deals when we participate in these events as business people saw how it is able to attract the crowd. Recognized brands across different industries such as One Utama, Neway, Celcom, GSC, Acson, Revlon have engaged us for their events in Klang valley and other states, some on a long term basis.” Json added.
“We believe that this is the right time for us to expand this business further by partnering with distributors nationwide to bring this powerful marketing tool to every corner of Malaysia.” Json ended the interview with a positive note.
Visit www.libertyprinting.com.my to find out more about WePrint.

About Liberty Printing
Liberty Printing is a heat transfer printing machine and material supplier in Malaysia. WePrint machine is exclusively imported, managed and distributed by Liberty Printing since 2015.


Press Contact:
Name: Stella Ng

Contact: 012-201 3674

Thanks for reading.

Friday, 22 July 2016

Eh? dah setahun dah?

Assalamualaikum semua :). Selamat hari raya. Salam 17 syawal. Apa yang dah setahun ni? Blog ke? hehe bukan-bukan Blog dah nak masuk ulang tahun yang ke 6. So apa yang setahun ni?. Pagi-pagi tadi yaya bukak Facebook, Facebook dah keluarkan memories Blog Yaya Yuki yang future di Berita Harian. Terima kasih Berita Harian. 


Semoga blog Empire of Yaya Yuki terus cemerlang di masa hadapan dan kerap dihapdate amin hehe.

Big of Love,
Yaya Yuki


Monday, 4 July 2016

Eh dah nak raya dah?

Assalamualaikum semua :). Eh dah nak raya dah ye? kejap nya masa berlalu. Actually persiapan diri sendiri ni satu pun yaya tak buat lagi u olls. Huhu tahun ni merupakan tahun yang agak sibuk sikit bagi Yaya. InsyaaAllah tahun depan raya betul-betul. Mana tahu tahun depan dah boleh bagi mak dengan ayah menantu ke? ehh? gurau jek. hiks. 


Kepada semua umat islam di dunia ini, yang mengenali diri ini (cik yaya yuki)
yang follow dan like cik yaya yuki di Facebook, Instagram, Twitter dan Blog ini
dengan rasa rendah diri dan penuh kasih sayang,
yaya ingin ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin andai selama menulis dalam blog facebook instagram dan sebagainya ada perkataan yang membuatkan anda terkecil hati yaya mohon ampun dan maaf ye. Selamat hari raya semua. Jemput laaa datang rumah yaya. Kalau nak datang jangan lupa roger-roger dulu tau.
SELAMAT HARI RAYA SEMUA :)

Love,
Yaya Yuki