Sunday, 5 May 2013

Garnier Light Oil Control

Assalamualaikum hyeee gaisss

aku nak share pasal krim yang aku pakai ni..
espically untuk perempuan laaa kan..... kulit berminyak, jeragat, jerawat semua..
aku rasa dh seminggu dah aku pakai krim ni...
ternyata memang berkesan ......
(maybe korang dah lama tahu @pun kurang tahu so tak kesahlaa.. aku saja share sbb ianya berkesan ) 

TQ GARNIER :D


biasanya sebelum pergi sekolah aku hanya pakai krim ni jek....
serius weii kalau dlu bila balik kulit berminyak.,, berkilat semacam jek....now kulit aku dh tak berminyak and semakin haluss jekkk.... krim ni jugak membantu untuk mencerahkan kulit...
saja share sape yg tahu boleh laa mencuba krim ni untuk mengatasi masalah minyak yang berlebihan  di muka....

hihi oke laaa byeee :) selamat mencuba..

4 comments:

  1. You can go for to have along some thing nice-looking. A best thing that the public
    can offer to work with yourself that is pair of excited shoes.
    But it additionally held that one should have one's own judgment. Nonetheless they are really forms of riotous common well being weight practically nothing at all. http://www.francofon.fr/userinfo.php?uid=30004

    ReplyDelete
  2. Wanting something that could simply just accent your drop
    wardrobe? Alternatively of the zero signature, it
    took the edge of vintage GG logo. Most of the sneakers come in earth
    hues these kinds of as grey, beige, or brown. For all the things else there are babouska' Gucci purses. http://www.jjap.net/aska/aska.cgi

    ReplyDelete
  3. Patut la tantek putih je dia. ^^

    ReplyDelete
  4. Hi Dear, are you actually visiting this website regularly, if so then you will without doubt get nice
    know-how.

    Also visit my web site; nike air max on sale

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D